Margriet

Nienhuis-Folkers

logo-rr-specialist1Logo training coach

Bewaren

Bewaren

Bijles / Remedial teaching

 

In mijn werk als leerkracht en Intern begeleider heb ik veel ervaring opgedaan met leer- gedrags- en werkhoudingsproblemen.

Je kan bij mij bijles krijgen, dat is herhaling van de lesstof die in de klas wordt aangeboden, maar ook Remedial Teaching; onderwijs op maat. Ik ben gespecialiseerd in beelddenken, maar deze visuele en fysieke manier van leren werkt bij veel kinderen die problemen hebben met leren. Het is duidelijker, praktischer en logischer dan de hoofdzakelijk auditieve manier van leren op de meeste scholen. Naast het certificaat ‘Ik Leer Anders’, heb ik ook het certificaat RekenRemedie Specialist. Deze methode leert je automatiseren (optellen, aftrekken, tafels), maar helpt je ook bij breuken, procenten, verhoudingen, meten, staartdelingen enz. En dat allemaal praktisch en visueel. Zo snap jij het ook!!

Alle RT en bijles geef ik bij voorkeur op school, in overleg en in samenwerking met de leerkracht, omdat deze manier de meeste kans van slagen heeft en je gewoon tijdens schooluren kan werken. School duurt al lang genoeg en het is (zeker voor kinderen met leerproblemen) heel erg belangrijk dat je buiten schooluren om afstand kan nemen van school en tijd hebt om andere dingen te doen.

Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om buiten schooluren bijles of RT te krijgen. Dat doen we dan in overleg bij jou of bij mij thuis.